Dit wil je hebben: je fietsstandaard als Zwitsers zakmes

Alles in een
Terwijl sommige mensen proberen om zoveel mogelijk functies van een fiets af te halen, zijn er ook mensen die juist zoveel mogelijk functies aan een fiets willen toevoegen. Zo ook de Koreanen van de Kickstand Pump.

Als fietser heb je altijd een paar terugkerende problemen: of je band is lek/leeg, de batterijen van je lampjes zijn leeg en er is nooit een lantaarnpaal op de plek waar jij moet zijn. AL deze problemen lost de Kickstand Pump voor je op.

Maar wat is het? Zoals de naam al doet vermoeden is het een kickstand, oftewel een standaard. De meeste fietsen hebben wel een standaard, maar twee is altijd beter dan een, toch? In de standaard zit een fietspomp verstopt, dus je kunt je lege band meteen oppompen. Maar als je band lek is, moet je hem eerst plakken. Dan kun je de standaard meteen even als bandenlichter gebruiken. Om het geheel compleet te maken, is de achterkant van de standaard ook een rood knipperend LED-lampje, waardoor je ook meteen zichtbaar bent voor het achteropkomende verkeer. Hoef je deze helm ook niet meer te gebruiken.

Ziet er natuurlijk superleuk uit dus zal het wel een duur grapje zijn, maar dat valt mee. Voor $49 op Kickstarter is hij van jou.

[gv data=”1t_6jLxtIR8″][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *