Video: drone filmt de duurste villa van Nederland

Villa drone
Aan de lommerrijke Heisteeg in het pittoreske Oisterwijk staat deze kolossale villa, hier in beeld gebracht door een drone.

1,65 Miljoen voor de grond en een hypotheek van 5 miljoen op het pand maakt samen een kostenpost van een dikke 6,5 miljoen voor trotse eigenaren Christ en Dennie van Helden, die het optrekje kochten van Quote 500-lid Marc Brouwers. Ze bekostigden dat met de inkomsten van hun onderneming Van Helden Vastgoed. Het is op dit moment het duurste huis op Funda.

Het haalt het niet helemaal bij de stulpjes van Kim Dotcom (fly-over) of Minecraft-bedenker Markus Persson, maar het blijft een knoeperd van een ding natuurlijk. Vier slaapkamers, een fitnessruimte, binnenzwembad, speelkamer en een garage met ruimte voor maar liefst vijf bolides, plus een apart gastenverblijf met wijnkelder, eigen badkamer, en -uiteraard- een thuisbioscoop.

Laaf u aan een luxe die u waarschijnlijk nooit zult kunnen bekostigen:

[gv data=”yC2rIiSlKjk “][/gv]

Nog geen reacties

  1. De titel boven dit topic is niet echt juist…. Of ze bedoelen duurste huis op dit moment te koop? Off-topic duurste huis is eerder nog van bovengenoemde Marc Brouwers (Landgoed Wielewaal). Naar verluid kost het optrekje met verbouwing tussen 25-29 miljoen euro. Evengoed is dit huis duurder als mijn woning en zou ik maar wat te graag dit knap ingerichte huis betrekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *