Een subwoofer die je kan dragen

Voor als je overal je muziek wil voelen
Voor als je overal je muziek wil voelen…

Ontworpen en gemaakt met het idee dat je een bass niet alleen moet horen, maar ook moet voelen. Dit is de Basslet gevormd, van het Duitse bedrijf Lofelt. Het is een subwoofer die je om je pols kan dragen. De draagbare subwoofer is zeker niet de eerste draagbare subwoofer, maar wel de eerste die je om je pols kunt hangen.

[gv data=”uQ6XjUK7ShI”][/gv]

De Basslet moet je dezelfde fysieke bass-ervaring geven die je krijgt in grote clubs of op concerten. Omdat de subwoofer om je pols zit kun je hem overal mee naartoe nemen en dus overal van deze ervaring genieten.

Het systeem bestaat uit twee delen; de draagbare Basslet en een dongle waarmee je de Basslet kunt verbinden met elk apparaat dat muziek afspeelt. Even voor de duidelijkheid: de Basslet zelf maakt geen geluid. Het reageert alleen maar op het geluid waarmee je hem verbindt, zodat je de bas kan voelen.

De LoSound machine in de Basslet kan basfrequenties tussen de 10Hz en de 250Hz aan en is binnen een uur opgeladen voor zes uur gebruik. Je hoeft de Basslet trouwens niet alleen voor muziek te gebruiken. Je kunt ‘m ook gebruiken tijdens een potje Call of Duty of een andere game.

Momenteel is de Basslet nog niet beschikbaar in Nederland, maar je kunt je opgeven voor de nieuwsbrief zodat je weet wanneer de Basslet wel beschikbaar is.

2 reacties

  1. Vriend van mij heeft zo’n ding al een paar maanden. Echt wel tof. Op een heel bijzondere manier laat het je het idee van bass krijgen. Ook mooi hoe het ding oplaadt en hoe het tussen je muziekbron en hoofdtelefoon of speakers geplaatst wordt. Mooie technologie maar wat mij betreft echter alleen (echt) geschikt voor als je in de studio op je hoofdtelefoon muziek maakt en je toch een soort van bass reflex mist. In het dagelijks leven heeft het wat mij betreft niet zoveel toegevoegde waarde. Zeker als je naar de prijs kijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *