Eindelijk, Samsung heeft een telefoon van metaal

SM-A500
Het moment voor Samsung is aangebroken om zich te begeven in de markt van metalen telefoons.

De grootste telefoonbouwer ter wereld krijgt nog wel eens kritiek te verduren over hun plastic designs, die de neiging hebben ietwat goedkoop over te komen. Met de Samsung Galaxy S5 werd dit al deels opgelost door de achterkant een lederachtige textuur te geven, en de Galaxy Alpha is al voorzien van een metalen frame.

De volgende stap is waarschijnlijk een telefoon die volledig van metaal is. Dat blijkt uit documenten van de Chinese toezichthouder, waar Samsung de SM-A500 heeft geregistreerd. Volgens Android Authority gaat het om een nieuw Galaxy A-toestel met en volledig metalen behuizing.

De specificaties tonen aan dat de telefoon in de middenklasse wordt gepositioneerd, met een 1,2 GHz quadcore processor, 2 GB aan werkgeheugen, 16GB opslagruimte en een 5-inch scherm. De camera heeft een 13 megapixel resolutie en de dikte van het toestel komt uit op 6,7 millimeter. Even dun als de Galaxy Alpha.

Het is nog niet bekend wanneer Samsung de telefoon zal presenteren.

[lg_folder folder=”Samsung/0_Gelekt/Samsung_SM-A500_metaal/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

5 reacties

  1. Wauw, Samsung is toch veel meer vooruitstrevend dan apple. Eindelijk een nieuwe fysieke hometoets, echt vernieuwend. Zijkant met die poortjes lijkt ook echt niet op die van iphone of Huawei p6/p7.

    Gaat waarschijnlijk ook véél goedkoper zijn dan 600€!

    Zouden de samsung fanboys die maar wat graag iphone bashen het snappen?

    Groeten,

    een android, iphone, huawei en ex-samsung user.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *