Flappy Bird-iPhones mogen niet verkocht worden van eBay

Flappy Bird-iPhones mogen niet verkocht worden van eBay
Sinds Flappy Bird niet meer fladdert stonden er direct diverse iPhones met het spelletje voor absurd hoge bedragen op eBay te koop. Echter, waarschijnlijk zijn ze nooit verkocht.

De online veilingdienst eBay verbiedt aanbieders namelijk om copyright-gevoelige producten te verkopen. Het aanbieden van een app, want daar gaat het in deze advertenties om, mag dus niet. In de voorwaarden heeft eBay het nog eens duidelijk beschreven:

Smartphones and tablets must be restored to factory settings before they are allowed to be sold on eBay. Please remove all content from your device, including the game Flappy Bird, before you attempt to list your item again. Please be sure your current and future listings follow these guidelines, keeping in mind that additional violations of this policy could result in the suspension of your account.

Het is inmiddels bekend dat meerdere ‘Flappy Bird-iPhone’-aanbieders hun advertenties moesten verwijderen. Of er daadwerkelijk iPhones met Flappy Bird via eBay verkocht zijn, is dan ook twijfelachtig. Wellicht dat het wijlen spelletje via andere advertentiesites wel verkocht mag worden.

Nog geen reacties

  1. Sommige vroegen 90 a 100.000 dollar voor die dingen haha. Belachelijk. Iedereen dacht even een slagje te slaan.. Er stonden echt zo’n 3 a 4 pagina’s vol met iphones en flappy bird op ebay. Is toch gekkigheid

  2. Als je net te laat was met het inhaken op de rage en je echt hopeloos verlangt naar dat spel op je telefoon, dan vraag je toch gewoon een vriend met een Apple/Google account die het spel wel heeft om even op jouw telefoon in te loggen en een backup van het spel te downloaden? Deze mensen zijn werkelijk te dom voor woorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *