Flitchio: smartphone-case met ingebouwde game-controller

Flitchio: case met ingebouwde game-controller
Als je regelmatig een spelletje speelt op je smartphone, dan weet je ongetwijfeld hoe frustrerend dat kan zijn. Je hebt namelijk lang niet altijd alles onder controle. 

Je hebt namelijk alleen je touchscreen om jezelf mee te redden, terwijl je op de consoles of je pc altijd de beschikking hebt over allerlei fysieke toetsen en joysticks. Flitchio wil dat probleem oplossen zonder een enorme controller voor je smartphone te maken. Ze hebben namelijk een case ontwikkeld waarin de controller zelf al is verwerkt.

De Flitchio is namelijk voorzien van twee platte joysticks an de achterzijde. Dat maakt de case een beetje dikker dan je gewend bent, maar zo enorm als andere externe controllers is de Flitchio gelukkig niet. Je kunt na het plaatsen van de case zelf functies toewijzen aan de joysticks, zodat je ze in elke came kunt gebruiken.

Het lijkt erop dat de case alleen beschikbaar is voor Android-toestellen, want de case verbindt met je smartphone via NFC. Het is de bedoeling dat het product binnen vier weken 77.800 dollar ophaalt, dus mocht je interesse hebben in de Flitchio, dan kun je er hier eentje reserveren voor 61 dollar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *