Foto’s: iPhone 6s lijkt vrijwel identiek aan iPhone 6

Foto’s: iPhone 6s lijkt vrijwel identiek aan iPhone 6De iPhone 6s en iPhone 6s Plus worden later dit jaar, waarschijnlijk in september, gelanceerd. Tot nu toe is er nog weinig bekend over beide toestellen.

Toch zijn er een aantal foto’s opgedoken van de iPhone 6s Plus. De website Future Supplier toonde een aantal foto’s van de achterkant van het nieuwe model. De S-modellen verschillen qua uiterlijk vaak vrij weinig van zijn voorganger en dat zal deze keer ook zo zijn. De achterkant ziet er namelijk precies hetzelfde uit als die van de 6.

iPhone 6s

Toch lijkt het erop dat er wel een aantal dingen anders zullen zijn, waaronder de plek van de luidspreker. De plek waar de schroefjes in moeten is deze keer anders, dus dat kan erop wijzen dat de iPhone een nieuwe speaker krijgt. Spannender dan dat kunnen we het op basis van deze foto’s het helaas niet maken.

Volgens Future Supplier voelt de behuizing in ieder geval een stuk steviger dan die van voorgaande iPhones. Waarschijnlijk wil het techbedrijf hiermee een nieuwe BendGate voorkomen, want vorig jaar doken er tientallen foto’s op van iPhones die spontaan krom trokken.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *