Foto’s lekken uit van de Amazon telefoon met zes camera’s

Foto's lekken uit van de Amazon telefoon met zes camera's
Op de website BGR zijn foto’s gepubliceerd van de nog aan te kondigen Amazon Smartphone. Daarnaast zijn er meer details bekend geworden.

Op de foto’s is te zien dat het toestel vier camera’s in de hoeken heeft zitten. Dit bevestigt volgens BGR de geruchten dat de nog naamloze telefoon 3D techniek gebruikt. Het gaat om infraroodcamera’s die het gezicht en de ogen volgen. Dit maakt het mogelijk om een 3D beeld te creëren zonder dat je hierbij een bril nodig hebt.

Amazon telefoon met zes camera's

De telefoon krijgt volgens bronnen een Snapdragon-cpu van Qualcomm met 2gb aan intern geheugen. De grootte van het scherm wordt 4,7 inch waarop maximaal 720p beelden op vertoond kunnen worden oftewel een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Aan de achterzijde van het toestel zit een 13 megapixel camera en aan de voorzijde nog een kleinere.

De specificaties zijn dus niet echt baanbrekend. Amazon zal zich daarom dan ook gaan richten op het 3D beeld. Dit gaan ze doen met 3D wallpapers en met een speciale interface waarbij sommige afbeeldingen uit het scherm lijken te komen. Volgens BGR zal Amazon ook samenwerken met app ontwikkelaars om 3D effecten toe te voegen aan nieuwe apps. De smartphone zal gebruik gaan maken van een aangepaste versie van Android.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *