Fret Zeppelin: leer gitaar spelen in 60 seconden [video]

Fret Zeppelin
Omdat de klassieke manier natuurlijk veel te moeilijk is.

Er zijn genoeg muziekfanaten onder ons die weleens een gitaar in handen hebben gehad. Vaak blijft het slechts bij een beetje rammen op de snaren, want wil je de echte kneepjes van het vak leren dan ben je nog wel een paar jaar zoet met oefenen. Met Fret Zeppelin behoort dit probleem echter tot de verleden tijd.

Dit succesvolle Kickstarter– en Indiegogo-project brengt je namelijk alle basiskennis van gitaar spelen bij door middel van een speciale LED-strip en een bijbehorende mobiele app. Nadat je een nummer uit de applicatie gepakt hebt, toont de LED-strip dankzij door de oplichtende lampjes exact waar je je vingers moet plaatsen om de juiste toon aan te slaan.

Ben je eenmaal wat meer ervaren met het tokkelen, dan kun je Fret Zeppelin zo instellen dat hij een wat meer abstract patroon toont, waardoor je wat meer vrijheid in het aanslaan van je snaren krijgt. Hierdoor is het product zeker niet alleen voor amateurs interessant.

Ben je benieuwd of Fret Zeppelin ook jou kan helpen met het leren van gitaar spelen? Zowel op Kickstarter als op Indiegogo is Fret Zeppelin beschikbaar vanaf 199 dollar. Veel tokkelplezier!

[gv data=”HTvyJbxmOlI”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *