Handdoeken hebben we in de toekomst niet meer nodig

Handdoeken hebben we in de toekomst niet meer nodig
De Body Dryer is een nieuw concept dat handdoeken overbodig maakt. Met dit systeem kan je jezelf zonder fysieke inspanning afdrogen.

Volgens de makers van de Body Dryer zijn handdoeken een bron van bacteriën. Ze zochten dus een oplossing en werden geïnspireerd door de handdrogers die we kennen uit de wc’s in restaurants. De Body Dryer ziet eruit als een soort weegschaal waarop je gaat staan. Door warme of koude lucht naar boven te blazen verdampt het vocht en ben je binnen korte tijd volledig droog.

Hierdoor heb je dus geen handdoeken meer nodig en kan je de wasmachine wat vaker stil laten staan. Via Indiegogo proberen de makers nu genoeg geld bij elkaar te verzamelen om het product daadwerkelijk in productie te nemen. Als je besluit te doneren kan je een pre-order plaatsen en zal de Body Dryer $125 kosten. De uiteindelijke verkoopprijs zal $250 zijn.

Het model dat op de markt moet verschijnen zal ook een ingebouwde weegschaal hebben. Het design is meer gestroomlijnd, zal meer kracht hebben en een betere circulatie van de lucht krijgen.

[gv data=”iKEQ1W0QcYA”][/gv]

5 reacties

  1. Dan zou ik alvorens wel graag wat demo’s willen zien van natte vrouwen in eva-costuum die dit apparaatje aan de tand gaan voelen.

  2. Een belangrijke reden dat je handdoeken een bron zijn van bacteriën, is omdat je de laatste restjes viezigheid bij het afdrogen van je lichaam scrubt. Je wordt dus schoner van een handdoek dan van dit ding.

    Verder lijkt het me nogal een energievreter, dat ding.

  3. Ik geloof er eerlijk gezegd geen bal van. Slechts $50,000 om een production line op te zetten? Waar zit verder de techniek om met een gerichte straal lucht iemand binnen 30 seconden droog te krijgen als je met een airblade al 10 seconden nodig voor een paar cm afstand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *