Handig: draadloos je iPhone 7 opladen

Zo laad je je iPhone 7 stijlvol op
Geen grotere ergernis dan een lege iPhone. En zelfs met de iPhone 7 is de kans groot dat je dat gebeurt. Deze Woolet Magnetic Pad kon wel eens je grote nieuwe vriend worden.

Eerder deze week werd al bekend dat Apple werkt aan echt draadloos opladen. Het zal nog zeker tot 2017 duren voordat deze techniek beschikbaar komt. Tot die tijd zullen we ons moeten behelpen met oplaadplaten en slimme hoesjes.

Nu zijn deze systemen vaak oerlelijk, maar de vinding van Woolet is daar een prettige uitzondering op. De oplaadplaat heeft een lederen buitenkant en is magnetisch. Je kunt deze plaat dan ook eenvoudig in je auto bevestigen of aan je koelkast.

De Woolet Magnetic Charging Pad, zoals het stijlvolle plaatje officieel, heet kost in de meest luxe uitvoering 210 dollar. Als je alleen de auto-variant wil, dan ben 119 dollar kwijt en de meest simple voor thuis kost 70 dollar.

Vanzelfsprekend is de Woolet Magnetic Charging Pad geschikt voor iPhone, mits je een geschikt hoesje neemt. Maar de techniek werkt ook met andere toestellen. Woolet is compatible met de meest voorkomende standaarden van draadloos opladen, zoal Qi.
[gv data=”B-kRB3FT5m8″][/gv]

Woolet is nu nog een project bij Indiegogo.

Eerder kwam Woolet al op de markt met een slimme portemonnee die je lastig kwijtraakt. Als je al een mooie portemonnee hebt, is dit misschien handig.

En dit zijn trouwens de 8 toffe functies die we met node missen in smartphones

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *