Hebben: Deze zwevende AirBoard-scooter

Airboard
Het begint er steeds meer op te lijken dat 2015 het jaar wordt waarin al onze futuristische dromen uitkomen. Eerst waren er de Nike Powerlace-schoenen, het hoverboard en nu deze zwevende AirBoard-scooter.

Middels vier verschillende elektromotoren worden vier propellers aangedreven, die de AirBoard ongeveer 1,5 meter boven de grond laten zweven. Stel je even voor hoe gaaf het moet zijn om op dit vervoersmiddel naar je bestemming toe te zweven, al is het nog even afwachten of en wanneer dit technologische wondertje daadwerkelijk te koop is.

App als dashboard
Terwijl je door de lucht zoeft fungeert een app op je smartphone als het dashboard, waarop je zaken als de snelheid en de temperatuur kunt zien. Een beugel op het stuur moet je telefoon netjes op zijn plek houden terwijl jij je focust op het verkeer om je heen.

Het team achter de AirBoard demonstreert in onderstaande video hun uitvinding, en geeft daarbij ook aan dat er plannen zijn om binnenkort een crowdfundingcampagne via Indiegogo te lanceren. Hopelijk wordt er op die manier genoeg geld ingezameld om dit product te kunnen lanceren. Wij zouden namelijk dolgraag een testritje maken op dit zwevende vervoersmiddel van de toekomst.

UPDATE: de campagne staat nu live!

[gv data=”egTh9VJRnmA”][/gv]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *