Help hommels en bijen met deze sleutelhanger

Bee-Saver
Heb je wel eens medelijden met een hommel die uit zit te puffen op de stoeprand? Help hem dan een handje met deze sleutelhanger.

Als je je bedenkt dat de vleugels van een bij 11.400 keer per minuut op en neer flapperen, dan is het niet gek dat deze geel-zwarte insecten wel wat extra energie kunnen gebruiken. Zeker nu bloemen steeds moeilijker te vinden zijn in dichtbevolkte gebieden, kan het lastig zijn om de vlucht naar de volgende plant te maken. Deze met nectar-gevulde sleutelhanger helpt ze hierbij een handje.

Binnenkort te koop
De Italiaanse designer Hady Ghassabian bedacht de Bee Saver. Een sleutelhanger met een plastic compartiment, waarin speciale nectar zit die een bij in nood zo weer de nodige energie geeft om weg te vliegen. Hoewel de Bee Savers op dit moment nog niet te koop zijn, komt daar volgens de Facebookpagina van de diervriendelijke uitvinding snel verandering in.

Bee-Saver

Bijen zijn soms misschien vervelend, maar ook heel belangrijk om ons te voorzien van tal van voedingsproducten. In deze moeilijke tijden is het dus niet meer dan normaal om een keer iets terug te doen. Onthoud wel even om de Bee Saver af te doen als je op een terras gaat zitten, of iets te eten koopt, anders trek je misschien wel wat ongewenste bezoekers aan.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *