Honor 7: nieuw toptoestel voor een zacht prijsje

Honor 7
Op zoek naar veel specs voor relatief weinig euro’s? Honor’s nieuwste smartphone valt in die categorie, en is vanaf vandaag te verkrijgen in Nederland.

Bijna een jaar geleden verraste het Chinese Huawei de telefoonmarkt met de lancering van de Honor 6, een fraai ontworpen telefoon voor 299 euro met indrukwekkende specs. Zijn opvolger, de Honor 7, heeft gisteravond in Londen zijn Europese debuut gekregen.

5,2 inch

De metalen Honor 7 heeft een 5,2 inch scherm, voorzien van een full HD-resolutie. Daarmee doet hij qua schermformaat mee met de grote jongens, maar zonder een batterijslurpende QHD-resolutie. Het 157 gram wegende toestel is voorzien van een vlotte Huawei Kirin 935 octacoreprocessor, ondersteund door 3 GB aan werkgeheugen. Stroom krijgt het toestel van een 3100mAh accu. De telefoon heeft 16GB of 64GB opslagruimte.

De Honor 7 maakt gebruik van een 20 en 8 megapixel-camera 20 en 8 megapixel, theoretisch een nette upgrade ten opzichte van de 13 en 5 megapixel camera’s in de Honor 6. In de telefoon is ook een vingerafdrukscanner verwerkt. niet onder het scherm, zoals bij Samsung of Apple, maar achterop vlak onder de camera.

De Honor 7 is verkrijgbaar in Vmall, de eigen webshop van het merk. De normale prijs ligt op 349 euro, maar tijdelijk wordt er 50 euro korting gegeven.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *