Huur nu je eigen Pokémon trainer!

Pokémon Go
Pokémon vangen? Dat soort werk moet je uitbesteden!

Het klinkt als een slechte grap, maar als we deze Craiglist advertentie mogen geloven is het echt waar. Een jongedame verhuurt zichzelf als Pokémon trainer. Geef haar je inloggegevens en binnen no-time is je account een paar levels verder en bezit je vele Pokémon. Niet doen als je account gekoppeld is via Google natuurlijk.

De adverteerder zegt te werken in shifts die één tot vier uur duren. Door te lopen helpt ze je eieren te ontwikkelen en stopt ze bij Poké Stops om nieuwe eieren en/of Pokéballs te verzamelen. De 24-jarige zegt zelf level 15 te zijn en alle gyms in haar buurt te beheren.

De Pokémon trainer gebruikt een iPhone 6s en heeft meerdere mobiele laders zodat er geen batterijproblemen kunnen ontstaan. Uren lopen door de stad is geen probleem, aldus de adverteerder. Helaas voor ons is ze actief in New York. Misschien dat Nederlandse trainers geïnspireerd raken door haar verhaal. Voor je het weet staan de eerste trainers op Marktplaats.

UPDATE: De advertentie is inmiddels offline gehaald. Het is tegen de spelregels van Pokémon om dit soort diensten te verlenen.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *