Ignore No More is een nachtmerrie voor pubers

ignore-no-more
Telefoontjes van je ouders kun je dankzij Ignore No More niet meer negeren, gefrustreerde tieners en kinderen met overbezorgde ouders zijn gewaarschuwd.

Zodra de Android-app op je telefoon staat, worden je opties dramatisch beperkt als je een gemiste oproep van je ouders hebt. Na dit (per ongeluk) genegeerde gesprek heb je nog maar twee opties: 911 of je ouders terugbellen.

Sharon Standifird, de overbezorgde moeder die Ignore No More bedacht, vertelt in een interview met CBS hoe de app werkt. Ignore No More moet op zowel de telefoon van de ouders al die van het kind staan. Vervolgens kunnen de ouders de andere telefoon op afstand vergrendelen met een wachtwoord en een boodschap. De code om je smartphone weer te ontgrendelen krijg je pas als je het weergegeven nummer belt.

Lekker verder negeren
Mocht je de app snel verwijderen, dan krijgen je ouders een mailtje en wordt de mobiel direct geblokkeerd. Bovendien heb je speciale inloggegevens nodig om de applicatie van je telefoon te mieteren. Gelukkig maar dat men alweer een manier gevonden heeft om dit te omzeilen. Door simpelweg een hokje in de Device Administrators pagina onder Security uit te vinken, schakel je de beveiliging tegen het verwijderen uit.

Bekijk hieronder een video met het interview met de familie Standifird, inclusief een verslagen zoon.

[gv data=”7jPzMHuaIwY”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *