In deze teaser hint HTC openlijk naar de All New One

Nee, dat is geen middelvinger
Nu alle primeurs van het Mobile World Congress in de openbaarheid zijn gebracht is het wachten op de grote klapper van HTC. Wees niet bang dat ze geen buzz rond de onthulling van de All New One weten op te bouwen.

De All New One, zoals de opvolger van de HTC One wordt aangeduid, zal op 25 maart tijdens verschillende events worden onthuld. In aanloop hier naartoe is HTC begonnen met een ludieke teasercampagne. Het eerste filmpje gaat over HTC BoomSound, de bak herrie die HTC uit de One weet te persen dankzij de twee front speakers.

Op 01:03 trekt de labjas plots een toestel uit zijn zak dat moet doorgaan voor de All New One – zoals de telefoon in het filmpje ook wordt genoemd. Of het de telefoon ook is? We zullen het nooit weten, want het apparaat wordt geblurred. Ook de technische uitleg over de verbeterde prestaties van BoomSound op het toestel worden gecensureerd. Well played, HTC.

[gv data=”BnWSOWSWAho”][/gv]

Overigens ontdekte Pocketnow dat de formule (Al(OH)3) op het krijtbord voor aluminiumhydroxide staat, een stof die dicht bij aluminiumoxide staat, dat weer een grondstof is voor saffierglas. Hint HTC hiermee openlijk naar een scherm van saffierglas, een cameralens van saffierglas, of zijn we nu een conspiracy theory aan het najagen?

Hieronder de eerder uitgelekte afbeeldingen van de All New One.

All New HTC One
The All New HTC One zilver gelekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *