iOS 9 laat oude iPhones eindelijk weer snel werken

iOS 9 vooral gericht op stabiliteitEindelijk lijkt Apple zich op stabiliteit en veiligheid te richten in plaats van het presenteren van nieuwe functies. De nieuwe versie van het besturingssysteem Mac OS X zal vooral gericht zijn op stabiliteit, grote vernieuwingen blijven achterwege.

Dit laat 9to5Mac weten op basis van anonieme bronnen. Normaal gesproken richt het techbedrijf zich bij het uitbrengen van updates vooral op nieuwe functies of looks, maar dat zal dit keer anders zijn. Versie 10.11 moet voornamelijk zorgen voor een betere stabiliteit. Natuurlijk zullen er wel wat nieuwe functies bijkomen, maar we hoeven ons niet op te maken voor grote veranderingen.

Hetzelfde geldt voor iOS 9. De nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem zal ook oudere apparaten blijven ondersteunen, zoals de iPhone 4S en de iPad Mini. Deze apparaten werden kort na de release van iOS 8 behoorlijk traag, maar het is de bedoeling dat iOS 9 de oudere apparaten weer op normaal tempo laat werken. Hierdoor kunnen Apple-users langer gebruik blijven maken van hun apparaten.

Nog geen reacties

  1. Dit is al een grote verbetering. Ik heb echter een iPhone 6 Plus maar mijn mail loopt vaak vast alsmede andere apps.

    Dit is een groot gemis. Paar jaar geleden zag je deze fouten nooit en was het juist de reden om voor iOS te gaan. Maar als deze problemen blijven, dan had ik net zo goed mijn Huawei kunnen blijven gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *