Hoe snel gaat een iPhone 6 stuk als je hem laat vallen?

Hoe snel gaat een iPhone 6 stuk als je hem laat vallen?
De iPhone 6 en iPhone 6 Plus gingen gisteren in de verkoop, wat betekent dat er een dag later traditiegetrouw filmpjes verschijnen van mensen die de iDevices moedwillig slopen om de de prangende vraag te beantwoorden: hoe snel gaat een iPhone 6 stuk?

In de eerste test van TechSmartt gaat de iPhone 6 tegen de grond in een leren en siliconen beschermhoes. Later ondergaat een iPhone 5s hetzelfde noodlot.
[gv data=”TWZpAr0S4Ik”][/gv]

PhoneBuff liet zowel een iPhone 6 als een iPhone 6 Plus van verschillende hoogten tegen de grond kletteren. Spoiler alert: het scherm overleeft het niet.
[gv data=”eGxlm82hWDM”][/gv]

De nerds Android Authority lijken de meeste variaties van valhoeken en hoogtes toe te passen. Keurig uitgevoerde test, waar in tegenstelling tot de test van PhoneBuff geen scherm sneuvelde. Wat tegelijkertijd aantoont dat dergelijke valtesten behoorlijk subjectief zijn.
[gv data=”JS8f-hVsDzA”][/gv]

3 reacties

  1. Tja, het blijft overprijsde rommel voor mensen die er bij willen horen, mensen die hun identiteit uit prullaria moeten halen.
    Mijn inmiddels 5 jaar oude Experia heeft al tientallen malen vliegles gehad en op een paar krasjes na nog prima.
    Ja, hij is wat traag maar ik heb een telefoon gewoon om ouderwets te bellen….

    • @jrk68: wel heel erg kort door de bocht mijn beste.
      Het is net als met auto’s , van alle merken heb je fanboys en liefhebbers.
      Zelf heb ik nog een oude iPhone 4 , werkt fantastisch, gebruikt gekocht voor 150 euro van een half jaar oud toendertijd.

    • @jrk68: tja het blijft getuigen van intelligentie, mensen die haat/jaloezie, moeten uiten. Dat is een fijne identiteit. Mensen wegzetten zoals hier gedaan wordt zonder ze te kennen en om wat? Pfff get a life! Er is leven buiten Android en IOS. Mensen kijk af en toe op van je touchscreen en zie dat de wereld groter is dan het kleine wereldje van welk besturingssysteem je beste vriend (zegge Apple, Samsung, Windows) is voorzien. Want als je mensen triest vind om welk systeem ze gebruiken, ben je eigenlijk dus zelf triest. Leuk als je tevreden bent met wat je hebt, hou je daar dan vooral aan vast, want waarom is het dan nog nodig om anderen af te kraken? Onzekerheid? Jaloezie? Kuddegedrag? Eigendunk? Of echt denken dat alle mensen van een bepaald systeem dom zijn? Heh lekker kon het niet laten, ben ik mijn frustratie ook weer kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *