iPhone 6 niet eerder zo gedetailleerd in beeld

iPhone 6
De iPhone 6 alvast van alle kanten – inclusief de binnenkant – bekijken in een video? Dat kan, want bijna niets is nog geheim aan Apple’s nieuwste smartphone.

Het internet heeft in aanloop naar de onthulling van de iPhone 6 zijn werk weer goed gedaan. Vanuit Chinese fabrieken lekten talloze onderdelen aan Apple-fansites en slimme jongens als Sonny Dickson wisten zelfs complete mock-ups te bemachtigen, terwijl goed ingevoerde titels als de Wall Street Journal met regelmaat nieuwe features van de iPhone 6 onthulde. Het heeft een aardig compleet beeld van de iPhone 6 geschetst, dus de grote verassing (“oh, and one more thing”) zullen we op het aanstaande Apple-evenement wellicht in een andere hoek moeten zoeken.

Vandaag komt de Russische YouTuber Rozetked met een video waarin de iPhone 6 tegenover de iPhone 5s wordt gezet. De video brengt fraai in beeld hoe Apple afscheid neemt van de vlakke zijkanten en overgaat op afgeronde hoeken. Het doet een beetje denken aan de allereerste iPhones. Ook de ronde volumeknoppen hebben plaatsgemaakt voor een ovale vorm, en de aan/uit-knop is van de boven- naar de zijkant verhuisd. Een gevolg van de toegenomen schermgrootte, want Apple gaat als één van de laatste telefoonbouwers eindelijk mee in de grote telefoon-trend. Er komt een 4,7-inch en een 5,5-inch variant.

De binnenkant van de iPhone 6

In de video zie je ook de binnenkant van de iPhone 6, vol met onderdelen en zicht op de nieuwe A8-processor. De telefoon wordt niet aangezet, dus het valt te betwijfelen of het een werkend exemplaar is. Als je benieuwd bent wat Rozetked over de iPhone 6 heeft te zeggen, dan moet je de ondertiteling in onderstaande video even inschakelen.
[gv data=”657UeODW178″][/gv]

De iPhone 6 wordt op 9 september gepresenteerd. Tien dagen later is de telefoon te verkrijgen, zo hebben drie telecomproviders onafhankelijk van elkaar bevestigd. In Nederland zou de telefoon vanaf 19 september al te pre-orderen zijn, al is dat nog niet bevestigd.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *