iPhone 7 slecht leverbaar

Lange levertijden voor iPhone 7
De iPhone 7 is inmiddels al weer een paar weken te koop in Nederland, toch is de iPhone nog steeds lastig te verkrijgen.

Met name de providers hebben grote moeite om de bestellingen uit te leveren. Met name de goedkopere toestellen kampen met lange levertijden Bij T-Mobile is het helemaal bar en boos. Als je deze week een zwarte iPhone 7, 32 GB bestelt, moet je 4 tot 6 weken wachten. Voor de duurdere iPhone 7 goud moet je bijna een maand wachten. De duurdere modellen zoals, rose/goud 256 GB, zijn over het algemeen wel goed leverbaar.

Ook bij Vodafone moet je iets minder lang wachten. Als je vandaag bestelt zou, je hem voor 21 oktober in huis moeten hebben. Tele 2 heeft ook leveringsproblemen. Daar zijn het juist de dure toestellen zoals iPhone 7 plus 256 GB waar 5 tot 8 weken op gewacht moet worden. KPN durft geen verwachting af te geven wanneer de toestellen worden geleverd.

iPhone 7

Ook grote retailers hebben weinig iPhone 7-toestellen op voorrad. Bij de Media Markt staat er bij veel telefoons: levertijd langer dan twee weken. En bij Coolblue verontschuldigen zichzelf dat ze maar een paar toestellen geleverd hebben gekregen. Ook bij Apple is het beeld hetzelfde: twee tot drie weken wachten voor de ‘goedkopere’ iPhone

Een los toestel kopen is vooralsnog erg lastig. Sommige Apple-fans wijken zelfs uit naar Düsseldorf. Daar zou de voorraad wel op orde zijn.

Wanneer je de pre-order gekte van de iPhone 7 vergelijkt met de 6s dan is een daling van 25 procent in het aantal verkopen waarneembaar. Kuo verwacht dat Apple tussen de 70 en de 75 miljoen exemplaren van de iPhone 7 zal gaan verkopen. Daarnaast heeft het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino het voordeel dat concurrent Samsung zichzelf tijdelijk uitschakelde vanwege de verkoopstop van de Galaxy Note 7.

Oh ja, nog een ding. Als je een iPhone 7 Jet Black bestelt, mag je blij zijn als je hem dit jaar nog hebt…

7 reacties

    • @koekwaus: Hoe dan!! Haha, zijn nog genoeg mensen die hem tijdens de pre-order hadden besteld en het toestel nog steeds niet hebben ontvangen via t-mobile

  1. “Oh ja, nog een ding. Als je een iPhone 7 Jet Black bestelt, mag je blij zijn als je hem dit jaar nog hebt…”

    Op 9 september besteld bij Apple en vandaag eindelijk binnen.

    Hij is wel heel mooi 🙂

  2. Ik wacht ook nog steeds…. 32gb matzwart. 🙁 19september besteld. Daarvoor had ik een pre-order uitstaan bij T-mobile, forum gevolgd en bestelling geannuleerd. Wat een hoop geklaag daar! Via mobiel.nl was het meer dan €40 goedkoper (nu zelfs 70€). Sluwe marketingtechniek van t-mobile trouwens. ‘Zonder aansluitkosten van €30’, is de actie afgelopen: de iphone is €30 goedkoper geworden, wat een toeval!

    • @amg65: ‘Zonder aansluitkosten van €30’, is de actie afgelopen: de iphone is €30 goedkoper geworden, wat een toeval!

      Ik rook gelukkig niet dus sigaren uit eigen doos mogen ze van mij altijd houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *