iPhone 8: is dit hoe Apple hem moet maken?

iPhone 8: is dit hoe Apple hem moet maken?
We slaan de iPhone 7 over en gaan meteen door met de iPhone 8.

De verkoop van de iPhone 6 en de 6 Plus begint nog maar net op gang te komen, de geruchtenstroom over de iPhone 7 is nog volledig roerloos, en toch kijken we hier al naar de iPhone 8. Nee, uiteraard niet de echte. Die krijgen we niet voor 2018 te zien. Wat we hier hebben is een fraai uitgewerkt concept van designer Steel Drake uit Kirgizië.

Hij houdt vast aan het aluminium frame en laat de volumeknoppen aan de rechter zijde ongeroerd. Aan de voor- en achterkant is de iPhone alleen bedekt met een glaslaag. Het ziet er smooth uit en de cameralens steekt ook niet langer uit. Wel een beetje vingerafdrukgevoelig, zo leert onze ervaring met glazen telefoons.

Bekijk de foto’s van zijn verzonnen iPhone 8 in de gallery en laat ons weten wat je er van vindt.

[lg_folder folder=”Apple/0_Divers/iPhone_8_Concept/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. jeetje hebben de apple geilers op de redactie niks beters te doen. dit is echt totaal nutteloos item. Snap niet mensne zo gefocused zijn op apple zijn nog veel meer telfoon merken die betere specs hebben voor lagere prijs en niet over gehypt zijn.

    • @raym: snap niet dat er mensen zijn die op elk apple product/Onderwerp moeten zeiken dat er ook andere producten zijn! Waarom open je dan dit artikel? Om vervolgens jou frustratie van de dag te uiten? Wees niet zo een zielig figuur, en scroll gewoon verder naar beneden, denk dat weinig mensen op jou vervelende reactie zitten te wachten!

      • @jkarbet: ik lees alle berichten die over telefoons en bepaal ook zelf wat ik lees heb ik jou niet voor nodig. Maar een bericht van hoe zou die er uit zien slaat nergens op over 2 jaar ofzo. Maar als ik de melding naast jou naam lees via iphone app. Ben jij zo figuur die het liefst voor de deur van winkel gaat liggen als er nieuwe appel uit komt. Je zal vast we verdrietig zijn nu ik kritiek heb op appel. Zal er volgende keer even 1 seconde over na denken of ik wel negatieve reactie over dat over gehypte merk plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *