Is je Phablet te groot? Neem er dan een Buddy bij

Pop-Mega-Buddy
Telefoons worden steeds groter, wat het er niet altijd makkelijker op maakt. Alcatel bedacht daar een simpele oplossing voor: een kleine telefoon die je erbij krijgt, genaamd Buddy.

Telefoons met grote schermen zijn vaak handig, maar kunnen soms vervelend zijn als je bijvoorbeeld maar één hand vrij hebt om ze te bedienen. Daar is Alcatel het mee eens, en daarom bundelen ze hun nieuwste phablet met een klein telefoontje. De Pop Mega heeft namelijk een scherm van zes inch, wat nogal aan de grote kant is.

Klein hulpmiddel voor telefoongesprekken
Buddy is echter een primitief ogende telefoon, die via Bluetooth verbinding maakt met het zes inch gevaarte. Volgens Alcatel is het gemakkelijker om met dit kleine hulpmiddel telefoongesprekken te voeren, en dat je de Pop Mega kunt gebruiken voor het kijken van video’s, het browsen van internetpagina’s en het openen van apps.

Dit is niet de eerste keer dat er een klein telefoontje gemaakt wordt om samen te werken met een nieuw groot model. In 2013 probeerde HTC met hun Mini iets soortgelijks in China. Dit draaide echter op niets uit, omdat je de Mini er los bij moest kopen. De Buddy van Alcatel zit gewoon in de doos met de Pop Mega.

4 reacties

  1. Moesten ze gewoon nog van een oude voorraad prepaid-toestellen af of zo? Het lijkt me dat dit geen succes wordt, met deze vormgeving. Overigens vind ik het een beetje de wereld op z’n kop. Vroeger (2 jaar terug) kon je met je iPad internetten via je telefoon, nu kun je dus met je telefoon bellen via je iPad. We schieten er per saldo dus niks mee op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *