Je iPhone 5s wordt een 4K videorecorder met app van €900

Vizzywig 4K video recording iPhone app
Wanneer was het de laatste keer dat jij een app van 900 euro kocht?

Je moet in de App Store goed zoeken naar apps met dergelijk astronomsiche prijskaartjes, dus maak kennis met de app Vizzywig 4K. Het feit dat dit de eerste app is die je in staat stelt om met je iPhone 4K video (3840 x 2160) vast te leggen, moet z’n forse prijs rechtvaardigen. Er zitten wel een aantal haken en ogen aan. Zo werkt de app alleen met de 32GB en 64GB iPhone 5s en vooralsnog uitsluitend op iOS 7 (dus niet op iOS 8).

Vizzywig 4K past een trucje toe om te komen tot video’s in 4K resolutie. Feitelijk wordt er geen video opgenomen, maar er worden per seconden 24 foto’s geschoten. Deze worden vervolgens aan elkaar geplakt en gecombineerd met de opgenomen audi, om te komen tot een 4K video. Voordeel hiervan is dat de volledige 8 megapixel resolutie van de camera wordt gebruikt. De app wordt geleverd met een complete video-editor.

Vizzywig 4K video recording iPhone app

Aangezien iOS 8 het (nog) niet toestaat om in “burst-mode” meer dan 10 foto’s per seconde te schieten, werkt deze app uitsluitend op iOS 7. De ontwikkelaar van de app hoopt dat deze beperking door Apple zal worden verholpen, maar zou jij het erop gokken bij een app van 900 euro?

6 reacties

    • @Kef: LOL!

      Ik wacht wel op de WP8.1 GDR 2 update en dan zit het standaard in het OS. Daarna waarschijnlijk nog 5 jaar wachten voordat ik mijn eerste 4K scherm in huis heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *