Keert de WhatsApp Status Update nu al terug?

Whatsapp
De recente vernieuwingen vallen zeker niet in de smaak bij iedereen.

Zoals je wellicht zelf al vernomen hebt, is er in de nieuwste WhatsApp-versie geen ruimte meer voor een blijvende persoonlijk WhatsApp-status. In plaats daarvan ben je aangewezen op WhatsApp Stories, een feature die vrijwel letterlijk gekopieerd is van Snapchat. Maar als we de beelden van WABetaInfo moeten geloven, duurt dit niet lang meer.

Met WhatsApp Stories kun je een foto posten op de berichtendienst, waarna deze voor 24 uur zichtbaar is voor iedereen. In eerste instantie leek het erop dat deze feature de status-update definitief zou vervangen, maar in de nieuwste WhatsApp-bèta zien we dat deze terugkeert in de vorm van een ’tagline’ onder je profielfoto.

Alhoewel je WhatsApp-status waarschijnlijk niet heel erg belangrijk is voor de meeste mensen, kan het in bepaalde situaties wel handig zijn om te kunnen uiten of het uitkomt of iemand met je kan praten. Bijvoorbeeld als je in een vergadering zit, aan het rijden bent of iets anders.

Er is verder nog niets bekend over de eventuele datum dat de status-update weer terugkeert, maar gezien de snelheid van de vorige WhatsApp Stories-integratie duurt dit waarschijnlijk niet lang meer. Mis jij je status-update al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *