Laat kerstkaarten schrijven voortaan over aan deze robot

Axidraw
Voor als je ook geen zin hebt om al die kerstkaarten zelf te maken.

Kerst is lang niet altijd een feestje. Denk aan cadeaus uitzoeken, de schoonouders op bezoek hebben en natuurlijk die saaie kerstkaarten schrijven. Als je de pech hebt dat je in een grote familie geboren bent, is het niet onmogelijk dat je meerdere uren bezig bent met het werken aan dat laatstgenoemde.

Gelukkig heeft Evil Mad Scientist Labs daar nu een oplossing voor in de vorm van de AxiDraw V3. Dit kekke robotje kan namelijk verdomd goed schrijven én tekenen. Niet alleen kerstkaarten, maar ook uitnodigingen of diploma’s ondertekenen is geen probleem voor de AxiDraw.

Het apparaatje kan overweg met meerdere schrijfartikelen, waaronder een balpen, marker, krijt en nog veel meer. Zo kun je er makkelijk voor zorgen dat al je geschreven kaarten voorzien zijn van een strak handschrift en mooie motiefjes.

Al die vooruitstrevende techniek komt echter met een prijs: de AxiDraw kost namelijk 475 dollar, en daar zit niet eens een pen bij. Ook wordt kerstkaarten laten schrijven door de AxiDraw dit jaar een beetje lastig, aangezien het apparaat pas vanaf 5 januari 2017 kan worden geleverd. Tot die tijd is dus nog even zelf pennen geblazen.

[gv data=”5492ZjivAQ0″][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *