Man maakt selfies met gun, schiet zichzelf dood

Glock
Wees eerlijk, je wist wat er ging komen na ‘man maakt selfies met gun’.

In het plaatsje Concrete (vast prachtig daar) in de Amerikaanse staat Washington heeft een man zichzelf doodgeschoten terwijl hij daar foto’s van nam. Ten minste, hij wilde foto’s van iets anders nemen, maar schoot zichzelf per ongeluk dood. Dat maakte de politiechef van Skagit County vandaag officieel bekend. De identiteit van de man is niet bekend gemaakt.

Volgens de politie is er het volgende gebeurd. Afgelopen zondag maakten de 43-jarige man en zijn vriendin selfies, omdat dit romantisch is. Daarbij moest blijkbaar een pistool worden gebruikt. Een aantal keer werden de kogels verwijderd, om een foto te maken, en daarna weer teruggestopt. Maar bij de laatste foto (ten minste, misschien waren er meer foto’s gepland, maar het zou de laatste blijken te zijn) was er een kogel blijven zitten. Je kunt je nog steeds afvragen waarom je dan de trekker overhaalt, ik bedoel, op de foto gaan met een geladen pistool is misschien roekeloos, maar nog niet fataal. Maar goed, het pistool ging af, de man is dood, en wat rest is deze post.

Dit soort dingen gebeuren trouwens vaker, geloof het of niet.

5 reacties

  1. @arnold_jansma Dus als 1 persoon iets doms doet is gelijk het hele land achterlijk? Dat noem ik nou nog eens een achterlijke uitspraak. Je bent vast nog nooit in de VS geweest dus hou maar gewoon je mond.

    • @F612S: jij moet je feiten beter op rij hebben.
      Per jaar vallen steeds meer doden door wapens in dat achterlijk land. Met dan in een oorlog met Amerikanen.
      Dat zieke liefde voor wapens. Laat ik het anders zeggen. Die sukkels met wapens mogen gerust zichzelf wat aandoen. Dus hou jij je mond maar. Zo geweldig is dat land niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *