Met deze nieuwe smartphone doe je langer dan een dag

Smartphone
Geen gesleep met een vervelende powerbank!

Luxe smartphones zoals de iPhone 7 of de Galaxy S7 Edge zijn fantastische toestellen. Ze hebben alleen één vervelend punt gemeen: een zwakke batterij. Je mag blij zijn als je met een iPhone het einde van de dag haalt.

Dat doet Gionee anders. De Chinese smartphonemaker komt met de M2017. Een toestel, dat bestaat uit een metalen- en lederen body en heeft een batterij met een capaciteit van maar liefst 7.000mAh aan boord. De M2017 kan hierdoor 26 uur lang onafgebroken video’s afspelen. Telefoneren kan tot een max van 32 uur.

Behoorlijk indrukwekkende cijfers voor een 5.7-inch smartphone met een curved AMOLED scherm. De M2017 heeft 6 GB aan RAM geheugen, 128 GB aan opslag en een acht megapixel camera aan de voorkant. Achter zitten twee camera’s van 12- en 13 megapixel. Onder de kap een Snapdragon 653 processor.

De M2017 is vanaf 6 januari in China te koop. De smartphone kost daar omgerekend 963 euro. Daarmee is de Chinese smartphone niet een bepaald goedkoop toestel.

Nog geen reacties

  1. “Je mag blij zijn als je met een iPhone het einde van de dag haalt.”

    Zucht. Speak for yourself please. Ik doe 2 dagen met m’n Aifoon SE. Mijn vrouw ook (6s). Alleen zoonlief hangt permanent aan de lader vanwege spelletjes. Vooral de 3D games vragen veel power.

    Maar zoals de misses en ik: twee email accounts in Pushmail mode, kalender, youtube app, Webbrowsen en andere normale Apps: wij hangen em om de dag aan de lader omdat we 3 hele dagen niet halen).

    Ik vind dat de accu-duur zich verbeterd heeft de laatste jaren. 2 dagen (3 dagen als ik em minder gebruik) vind ik netjes gezien de huidige stand van de techniek.

    Het valt me op dat het altijd de zelfde zijn die mekkeren over accuduur. Ik vraag me dan altijd af “wat doe je dan in godsnaam met dat ding” (uitzondering, van m’n zoon weet ik het…).

    • @fijnkonijn: het lijkt enorm variabel te zijn. Ik gebruik mijn telefoon (iphone 7) redelijk intensief en heb hem sinds gisterochtend 07:00 niet meer opgeladen. Staat nog altijd 33% op. Maar mijn vriendin (zelfde telefoon) moet vaker bij laden.

      Als je 4G alleen gebruikt wanneer je het gaat gebruiken, het scherm niet al te fel zet en de de apps telkens ‘opruimt’ doe je er makkelijk twee volle dagen mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *