Miilo is de fiets die met je kinderen meegroeit

Miilo is de fiets dat met je kinderen meegroeit
Kinderen groeien erg snel op en om nou steeds een nieuwe fiets te moeten kopen als ze er niet meer op passen wordt een duur geintje.

Dat zal elke ouder beamen. Andreas Bhend liep in ieder geval tegen hetzelfde probleem en ontwierp daarom de Miilo. De fiets dat kan meegroeien met je kind door een simpel design. Bij deze fiets kan je namelijk het frame omdraaien waardoor hij geschikt is voor kinderen vanaf drie tot zeven jaar.

In eerste instantie is de Miilo eigenlijk een loopfiets. Zo’n fiets is natuurlijk perfect voor een kind om zijn balans te vinden. De volgende stap is dan om echt te leren fietsen. Door het frame om te draaien en er een stel trappers aan toe te voegen met ketting verander je de Miilo in een volwaardige fiets. Dit kan door elke vader gedaan worden die wel eens een Ikea kast in elkaar gezet heeft.

Nu is Andreas Bhend alleen nog op zoek naar een investeerder en producent die zijn concept wil overnemen en daarmee de markt op wil gaan. Over Ikea gesproken, is dit niet een perfecte aanvulling op het assortiment?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *