Nee! Er worden nog zeker drie Fast & Furious films gemaakt

Fast 7
Het houdt niet op, niet vanzelf.

Hoewel ondergetekende het niet erg zou vinden als er een vervolg in Japan zou afspelen is, over het algemeen, de serie natuurlijk helemaal uit zijn verband gerukt. Van straatracen naar actiefilm naar complete over de top stunts. Toch is de top nog niet bereikt vindt acteur en producer Vin Diesel. We kunnen namelijk nog zeker 3 films uit de bekende actieserie verwachten.

Diesel maakte dit nieuws op zijn Facebook bekend naar aanleiding van geruchten over Furious 8. Met de komst van Furious 8 begint een nieuw trilogie, waarbij er dus automatisch nog 2 delen na het achtste deel komen.

Verder zegt de acteur dat met de komst van de trilogie het einde van de ontzettend populaire Fast & Furious-serie daar is. Na 10 films is het wel mooi geweest, aldus Diesel. We konden het niet meer met hem eens zijn.

9 reacties

  1. Apart. Misschien waren er al intentieverklaringen getekend met productiehuizen, distributiekanalen, locaties, personeel, weet ik veel wat. Maar iedereen had het begrepen als hij na deel 7 had gezegd dat ze er mee zouden kappen. Geen gelazer met contracten of wat dan ook, maar respect. Nu komen er nog drie titels zonder Paul Walker en ik weet niet goed wat ik daar van vind. Voor het geld hoeven de hoofdrolspelers het niet meer te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *