Nexus 6 verkoopt binnen paar minuten uit, fans woedend

Nexus 6 verkoopt binnen paar minuten uit
Veel mensen wachtten vandaag in spanning af tot ze de Nexus 6 konden pre-orderen. Google maakte namelijk niet bekend op welk tijdstip je de telefoon zou kunnen kopen, vanavond was het dan eindelijk zover.

Dat de vraag naar het nieuwe Nexus-toestel enorm was, bleek al snel, want de smartphone was binnen no-time uitverkocht. Dat zorgde voor een hoop teleurgestelde Android-fans, want Google liet het niet toe om de telefoon vervolgens te reserveren. Zij weten dus niet wanneer ze de Nexus 6 alsnog in hun handen zullen hebben en moeten nog even geduld hebben.

Ze zouden ervoor kunnen kiezen om eens rond te kijken op Ebay of Amazon, al kun je er op dit moment zeker van zijn dat je dan een poot uitgedraaid wordt. De Nexus 6 wordt daar namelijk nu al aangeboden voor een bedrag van 1.200 dollar, terwijl het toestel normaal gesproken ‘maar’ 649 dollar hoeft te kosten.

4 reacties

  1. Wederom kunstmatige schaarste en marketing genep. Ik heb net een nieuwe accu voor mijn s3 besteld. Voor nog geen 2 tientjes kan ik er weer 2 jaar tegenaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *