Nieuwe foto’s iPhone 7 + details

iPhone 7
Nieuwe plaatjes, meer geruchten.

De foto’s zijn afkomstig van het Franse Nowhereelse.fr. We zien hier links de iPhone 7 van 4,7 inch, met een enkele camera. Rechts de iPhone 7 Plus, met dubbele camera.

iPhone 7 met grotere cameralens

Op basis van de foto kunnen we concluderen dat de iPhone 7 een nieuwe camera zal krijgen. Het gat voor de camera is namelijk wat groter en het geheel zit wat verder in de linkerbovenhoek geplaatst. Verder lijken de horizontale antenne-strepen verdwenen.

Er zijn ook nog andere foto´s opgedoken via de site FirstShotz (momenteel offline), waarin we zien dat de koptelefoonaansluiting is verdwenen. Aan de onderkant zien we nu twee speakers. Of dit ook stereogeluid betekent is nog niet duidelijk.

Dubbele speakers voor iPhone 7?

Op Weibo zijn ook nog eens prijzen opgedoken voor de nieuwe toestellen. Die zijn weliswaar in Yen en bieden weinig aanknopingspunten voor de prijzen hier (sowieso blijven die van generatie op generatie ongeveer gelijk). Ze laten echter wel zien dat er een iPhone 7, iPhone 7 Plus en iPhone 7 Pro zitten aan te komen. Het is nog onduidelijk wat exact de verschillen zullen zijn. Eerder werd gespeculeerd dat Apple stopt met de 16 GB modellen en dat de standaard iPhone 7 32 GB opslag krijgt. De Plus zou dan 128 GB krijgen en de Pro zelfs 256 GB.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *