Påhoj: kinderwagen en fietsstoeltje in één

Pahoj
Sommige uitvindingen zijn zo logisch dat je je afvraagt waarom we ze nog niet bedacht waren. De Påhoj stoel is daar het schoolvoorbeeld van.

De Påhoj is bedacht door industrieel ontwerper Lycke von Schantz, en zal op 9 april beginnen met een Kickstartercampagne. Op het eerste gezicht ziet de Påhoj er niet anders uit dan een normaal kinderzitje voor achterop de fiets, maar zodra je afstapt, til je de stoel eraf en kun je hem dankzij de wieltjes gebruiken als kinderwagen.

Op deze manier hoeven ouders dus niet meer de keuze te maken tussen fietsen of lopen met een buggy. Het prototype is inmiddels al op veiligheid getest, en is heel gemakkelijk te bevestigen aan een beugel die je op je fiets monteert.

Inschrijven
Kinderen met een lengte tot 1 meter kunnen plaats nemen in het stoeltje, waarbij het lijkt alsof ze er rechtop instaan. Wat de Påhoj moet gaan kosten en wanneer hij verkrijgbaar is, is nog niet duidelijk, al zal daar op 9 april verandering in komen als de crowdfundingcampagne van start gaat. Je kunt je hiervoor al wel inschrijven op deze website, waarbij ze vermelden dat de eerste donateurs tot 50% korting krijgen.


Problemen met vimeo? Bekijk de video hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *