Pas iedere website aan met deze web-editor

SHRTURL
Pas alle plaatjes en tekst aan op een website, met deze online tool. Handig om je vrienden goed voor de gek te houden.

De eenvoudige website shrturl.co, vraagt alleen de url van de website die je wilt editen, waarna je jouw creativiteit helemaal de vrije loop kunt geven. Pas de afbeeldingen aan op de frontpage van je favoriete website, of maak een nepbericht om je vrienden in de maling te nemen.

Geen Photoshopskills nodig
Je hebt er geen geavanceerde web-edit of Photoshopskills voor nodig om een geloofwaardig nepbericht op ze manier in elkaar te zetten. Tekst kun je direct in de edit-modus van SHRTURL aanpassen, en voor afbeeldingen dien je slechts een nieuwe URL in te voeren.

Let er hierbij wel op dat het een foto van hetzelfde formaat is, anders valt je grap in het water. Klik tot slot op Save and Finish om de URL naar je vrienden te versturen. Dat dit tot heel overtuigende resultaten kan leiden zagen we een tijdje geleden. Toen diende een man een aanklacht in omdat iemand een politiebericht had gemaakt waarin hij werd gearresteerd. Hoewel de website dus onschuldig oogt, kan er zeker misbruik van gemaakt worden.

UPDATE: de website blijkt offline, maar er is een alternatief!

5 reacties

  1. “Dear users, first of all thank you very much for all your trust during all this months I have been owning Shrturl.co
    Today I have decided to go ahead with a new project…”

    Dit is ook al weer achterhaald voordat het überhaupt gepubliceerd is op aaparata.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *