Professionele smartphonevideo’s maken met miniRIG

Beverige filmpjes zijn voorbij!
Je video’s worden er in ieder geval minder beverig van.

Het bedrijf Smoovie heeft een nieuwe draagbare stabilisator voor smartphones en actiecamera ontworpen. Met miniRIG kun je draagbaarheid van je smartphone combineren met de stabiliteit van een professionele stabilisator.

Verder kun je de miniRIG eenvoudig opvouwen zodat hij in je tas past.

De miniRIG heeft ook nog een aantal handige accessoires, zoals een microfoon en een beweegbaar lichtje. Je kunt de miniRIG in principe in elke situatie gebruiken dankzij de accessoires.

De stabilisator zorgt ervoor dat het beeld stabiel blijft terwijl je filmt waardoor je vloeiend beeld krijgt. Wanneer je een telefoon of actie camera gebruikt met ingebouwde stabilisatie krijg je nog beter beeld.

De miniRIG werkt doordat je je smartphone of actiecamera in een systeem kan klikken dat verdacht veel lijkt op een selfie stick. Indien nodig plug je microfoon in en gebruik je een draagbare batterij om voor extra belichting te zorgen door middel van een cirkelvormig LED licht.

Het magnetisch kompas in de miniRIG kun je zelfs aanpassen voor verschillende shots. Draai hem losser en het is perfect voor een filmisch shot, draai hem strakker en het is perfect voor een snelbewegende scene.

De miniRIG kun je op Kickstater kopen voor £42, maar deze prijs is slecht gelimiteerd tot 50 personen. De miniRIG zal in september verzonden worden. Vind je dat te lang duren? Voor de prijs van €339 kun je een stabilisator kopen die wel meteen binnen is. (Via Slashgear)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *