PS4-fans verdienen bakken geld aan limited edition-console

PS4-fans verdienen bakken met geld aan limited edition
Als je nog even snel voor de kerst een aantal centen wilt verdienen, dan kan je waarschijnlijk het best de speciale Anniversary Edition van de PS4 op eBay zetten.

Het is een eBay-verkoper namelijk gelukt om er na 34 biedingen 20.000 dollar aan over te houden. Een tweede verkoper verdiende ook niet onaardig: 15.000 na 106 biedingen. De limited edition van de PS4 kon afgelopen zaterdag voor het eerst gereserveerd worden in de VS. Binnen no time was de console uitverkocht. Amerikaanse klanten betaalden 500 dollar voor de gelimiteerde uitgave, terwijl Britse kopers er 400 pond voor neerlegden.

Sony maakte afgelopen woensdag bekend dat er 12.300 speciale edities verkocht zouden worden. De console ziet eruit zoals de allereerste originele Play Station-apparaat: grijs en met het oude logo. Daarnaast wordt de console geleverd in een speciale doos.

Nog geen reacties

  1. gelukkig een van de gelukkig eigenaren van deze playstation. Me neef die in amerika woont heeft er een voorzich zelf en een voor mij kunnen bemachtingen. Maar ga hem voorlopig echt nog niet verkopen. Hij komt met oud en nieuw hier heen en dan neemt die mee ben benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *