Eindelijk een armband die ook voor techheads nut heeft

QBracelet
Startup Q Designs heeft een oplossing gevonden voor een probleem waar veel mensen last van hebben: je telefoon is vaak leeg, maar je hebt eigenlijk geen zin om je externe batterypack overal mee naartoe te slepen. Volgens Q Designs is de oplossing simpel: de QBracelet.

De QBracelet ziet er uit als een normale armband, maar wel eentje waarmee je je telefoon kan opladen. En het valt niet eens op. De armband is gemaakt voor iOS en Android-devices. Het mooie is dat je geen kabel nodig hebt. Aan het ene uiteinde van de armband zit namelijk een lightning adapter voor Apple producten, terwijl de andere kant is uitgerust met een micro-USB aansluiting voor Android-apparaten.

De high-tech armband beschikt over een ingebouwde lithium-ion batterij, waarmee je je smartphone tot 60 procent kan opladen. Wanneer de armband leeg is, duurt het zo’n 90 minuten voordat je hem weer volledig opgeladen om je pols kan dragen. Het sierraad is gemaakt van aluminium, waardoor ‘ie niet zo zwaar is. Daarnaast is de QBracelet er voor vrouwen en voor mannen. Kopers kunnen kiezen uit een zwart, zilver of goud model en in welke maat ze de armband willen hebben.

Geïnteresseerden kunnen de armband voor een prijs van 60 euro hier bestellen.

[gv data=”G5tFxmb4PVA#t=80″][/gv]

Eén reactie

  1. Wat een onzin, als ik de video kijk lijkt het alsof de armband zijn accu oplaad dmv beweging oid. Maar het is eigenlijk gewoon een accupack in een bizar onhandig formaat met een absurd prijskaartje. Voor 20 eu heb je het zelfde in een iets andere behuizing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *