Razor’s Crazy Cart XL: Mario Karten in het echt

Crazy-Cart-XL
Nu de volwassen versie van de Crazy Cart is aangekondigd, komt real life Mario Kart ineens heel dichtbij.

Vorig jaar onthulde Razor een simpel kartwagentje voor kinderen, dat slechts één bestuurbaar wiel heeft. Hierdoor kun je flink wat gewaagde bochten maken en driften, al maakte de gewichtslimiet veel volwassenen verdrietig.

Crazy Cart XL
Nu is daar de Crazy Cart XL, zodat volwassen kartfanaten ook los kunnen op één wiel. Met een sterker frame, een krachtige batterij en een 500-watt elektrische motor kunnen nu ook non-kinderen plaatsnemen in deze simpele kart.

Met een beetje geluk haal je er snelheden van rond de 17 kilometer per uur mee, maar de lol begint pas echt als je de drifthendel gaat gebruiken. Door aan deze stang te trekken til je het autootje op, zodat de wieltjes vrij kunnen draaien.

Voordat je jouw Mariokostuum aantrekt en bananen op de weg legt: er zit een kleine maar aan dit feest. Razor is van plan om er maar 1600 te maken, en ze zijn alleen beschikbaar op de website van Razor voor 800 dollar vanaf december. Toch worden we erg enthousiast als we de trailer voor dit wagentje bekijken.

[gv data=”FrGFjAlawmg”][/gv]

Zeker als je het wagentje combineert met een kartonnen doos, kunnen er leuke situaties ontstaan, zoals je hier kunt zien.

8 reacties

    • @deladude: Nee, daar heb je ten eerste een kenteken voor nodig vrees ik. Hij komt niet in aanmerking voor een kenteken vanwege de constructie en het ontbreken van lichten om zo maar eens wat te noemen. Het feit dat je de Crazy Cart XL te snel over het hoofd ziet in het verkeer, zou ie vanwege veiligheidsredenen ook niet de weg op mogen als je het voorstaande al weet te fixen.

      Wel echt een chille uitvinding+1

  1. Supervet karretje , de dochter van mijn baas heeft de kinderversie , zei heeft al de nodige meters gemaakt op hun kartbaan. Wel leuk dat er nu ook een volwassen versie van is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *