Deze robot-obers serveren eten in Chinees restaurant

Robot-ober
De opmars van de robots lijkt niet meer te houden. Tegenwoordig wordt een Chinees restaurant eten uitgedeeld door robots, die van tafel naar tafel rijden.

In het toepasselijk genaamde Robot Restaurant zorgt een dozijn aan androids voor de ideale dinerervaring. Ze bereiden het eten, andere robots begroeten de gasten bij de deur en oberbots brengen het eten naar de juiste tafel. Bedenker en oprichter van het restaurant, Song Yugang, zegt dat zijn mechanische personeel veertig dagelijkse zinnen herkent. Hierdoor kunnen ze een relatief simpel gesprek met bezoekers aangaan. Het belangrijkste voordeel is iets minder voordelig voor het menselijk ras:

“Deze robots worden niet ziek en vragen niet om vakantie. Als ik ze twee uur aan de oplader hang, kunnen ze er weer vijf uur tegenaan.”

Fooienpot
De bots rijden op vastgestelde paden, en vragen vriendelijk aan mensen om aan de kant te gaan. Koks laden de recepten voor de gerechten in bij de kookrobots. Dus gelukkig komen er nog wel wat menselijke handen aan te pas. De vraag is alleen of ze ook een fooi verwachten als je klaar bent met eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *