Samsung beticht Apple in Note 4-reclame van kopieergedrag

Samsung beticht Apple's iPhone 6 Plus van kopieergedrag
En daar is het onvermijdelijke commentaar van Samsung dat Apple de Koreanen achterna loopt door een grotere iPhone te introduceren. Dat hadden ze zelf immers al lang.

Toen Samsung drie jaar geleden met de Galaxy Note op de markt kwam werd er lacherig op de phablet gereageerd. Het 5,3 inch scherm van de eerste generatie was voor die tijd immers absurd groot. Tegenwoordig kruipen alle toptoestellen van telefoonmakers richting die schermgrootte, en worden de gigantische displays massaal omarmd door consumenten. Voor Apple zat er daarom niets anders op dan toegeven aan de trend door een grotere iPhone-variant te introduceren.

Samsung herinnert ons er nog even fijntjes aan dat de Note destijds werd afgefakkeld in de media, terwijl de 5,5-inch iPhone 6 Plus met luid gejuich wordt onthaald. In een nieuwe video voor de Note 4 wordt ook een selectie tweets getoond van mensen die Apple er op wijzen dat Samsung al veel langer grotere telefoons verkoopt.

Check de video hieronder:
[gv data=”oxhSnNZH3Rk”][/gv]

Onlangs publiceerde Samsung al een zestal video’s waarin de hype rondom het Apple-event werd geridiculiseerd.

Check ook: vijf video’s waarin Samsung Apple belachelijk maakt

5 reacties

      • @Laue: Nee ik ben er niet door beledigd want ik heb net zoveel samsung in huis als apple. Maar de reclames insinueren wel dat je stom bent om voor apple te kiezen. Als een particulier dat zegt kan ik het begrijpen maar dat een bedrijf dat klanten wil wegtrekken bij hun concurrent vind ik het raar dat ze dat proberen door hun potentiële klanten dom te noemen. Marketingtechnisch gezien is het niet verstandig, want ze maken de het klantenbestand van Apple alleen maar meer merktrouw. Net als bij een geloofsgroep, als je er iets slechts over zegt worden de gematigden opeens extremisten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *