Ja, de Samsung Galaxy Note Edge heeft een bizar scherm

Samsung Galaxy Note Edge
Samsung heeft op de IFA in Berlijn niet alleen de nieuwe Galaxy Note 4 aangekondigd, de CEO van het bedrijf trok ook de Galaxy Note Edge uit zijn binnenzak. Een bijzonder apparaat.

De Galaxy Note Edge heeft namelijk een scherm dat aan één zijde doorloopt in de zijkant. Wat je daar in godesnaam aan hebt. Wel, Samsung legt het als volgt uit: het gebogen Edge display geeft met één duimveeg direct info over laatst gebruikte apps, notificaties en andere functies – zelfs als de cover gesloten is. Daarnaast kun je notificaties op het Edge display ontvangen, terwijl er een video afspeelt.

Klinkt ons in de oren als een functionaliteit omdat het kan, niet omdat je het nodig hebt. Mocht je nou wel helemaal wild worden van zo’n Edge display, dan hebben we slecht nieuws, want Samsung Nederland laat weten dat ze hem vooralsnog niet in Nederland gaan aanbieden.

3 reacties

  1. Ik zie hier opzich wel nut in. Meer informatie zonder dat het toestel groter word, dat is gewoon handig. Verder ziet het er gewoon mooi uit. Voorlopig zal ik mijn nexus nog niet inruilen er voor, maar tegen de tijd dat die aan vervanging is heb ik er geen probleem mee als meer toestellen dit hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *