Samsung komt dit jaar nog met twee nieuwe producten

Samsung komt dit jaar nog met twee nieuwe producten
In een interview tegenover Reuters zegt Hankil Yoon, hoofd product strategie bij Samsung, dat we dit jaar nog twee nieuwe producten mogen verwachten.

Zo zal Samsung met een nieuwe smartwatch komen die als besturingssysteem, Android Wear meekrijgt. Dit hebben ze al eerder geprobeerd met de Galaxy Gear maar deze werd slecht ontvangen. Voor de Gear 2 hebben ze Tizen als besturingssysteem gekozen. Daarnaast heeft Samsung ook nog de Gear Fit die een geheel eigen besturingssysteem heeft.

In hetzelfde interview wordt ook gesproken over een nieuwe smartphone die draait op Tizen. Dit is een besturingssysteem dat door Samsung zelf is ontwikkeld. Vorig jaar was het de bedoeling om ook een toestel op de markt te brengen met Tizen maar dat werd afgeblazen. Dit kwam volgens Hankil Yoon door de slechte telefonie markt op dat moment.

Hankil Yoon zegt dat de Tizen telefoon in juni wordt verwacht. De nieuwe smartwatch wordt pas aan het einde van het jaar gepresenteerd. Of de Tizen telefoon ook in Nederland op de markt komt is nog onduidelijk.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *