Samsung legt productie Galaxy Note 7 STIL

Note7
Het drama voor Samsung continues.

Samsung heeft de productie van de Galaxy Note 7 officieel gestaakt. Dat bericht persbureau Yonhap naar aanleiding van een bron die producten levert van het Zuid-Koreaanse techmerk. Vanwege alle recente commotie was er geen andere keuze voor de Zuid-Koreanen.

De nieuwe ‘veilige’ Galaxy Note 7 bleek namelijk alles behalve veilig. Er kwamen nieuwe meldingen binnen van ontplofte telefoons en dus is de nieuwe Note 7 net zo gevaarlijk als het eerste productiemodel. Genoeg reden voor Samsung om de productie stil te leggen.

Vermoedelijk worden de nieuwe verstrekte toestellen ook teruggeroepen. De financiële nasleep zal voor Samsung een hel zijn. Het merk dacht de touwtjes weer in handen te hebben na het terugroepen van het oude toestel in ruil voor een gloednieuw exemplaar. Er volgde een excuses en het merk was bezig om de beschadigde reputatie te herstellen. Totdat bleek dat de veilige Note 7 ook gewoon een brandgevaarlijke smartphone is.

Het gaat om een tijdelijke productiestop, al vermoeden we dat de consumenten het hebben gehad met de Note 7. Grote telecomproviders zoals AT&T en T-mobile zijn ook gestopt met het aanbieden van de smartphone. De Galaxy Note 7 is officieel een gefaald product. Het is zaak aan Samsung om met de komst van de Galaxy S8 een dijk van een toestel neer te zetten. Als er problemen met deze nieuwe smartphone zouden optreden dan is de reputatieschade voor Samsung niet te overzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *