Samsung’s opvouwbare smartphone laat nog even op zich wachten

Samsung
Binnenkort moet er een prototype komen.

Bronnen laten aan ET News weten dat Samsung dit jaar nog met de productie van het prototype van een opvouwbare smartphone wil starten. Eerdere geruchten suggereerde dat Samsung dit jaar al met de volledige productie wilde beginnen.

Er wordt al lange tijd gespeculeerd over opvouwbare smartphones. Niet alleen in de serie Westworld, maar ook in het echte leven willen fabrikanten uiteindelijk naar opvouwbare technologie toe. Samsung overwoog al om dit jaar nog met de productie van deze revolutionaire technologie te starten, maar volgens Tweakers heeft het bedrijf veel problemen met de productie.

Nu blijkt dat de Zuid-Koreaanse techgigant dit jaar slechts van start gaat met de productie van een prototype. Mogelijk worden er een paar duizend stuks geproduceerd om ze te kunnen testen. De prognose is nu dat Samsung ergens in 2018 gaat starten met de massaproductie van een opvouwbare smartphone. Er zou wel al een hele vroege versie aan een select groepje industrieleden getoond zijn tijdens de Mobile World Congress 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *