Snoop Doggs Merry Jane is een blowsite

Smoke it
Full-time jointjesroker en part time rapper Snoop Dogg wil zijn hobby ook met anderen kunnen delen. Dus begint hij een website over ‘al things cannabis’ en hij noemt haar Merry Jane.

In de Verenigde Staten halen ze zo langzamerhand Nederland in met het beleid voor het gebruik van cannabis. In sommige staten is het zelfs al volledig gelegaliseerd, komen wij lafjes weg met het gedoogbeleid.

Maar ondanks die veranderingen is volgens Snoop Dogg nog een hoop winst te boeken: ‘Nu zitten de rokers nog vaak in de kast, en ik wil ze eruit helpen.’

Op de site die Merry Jane gaat heten komt verschillende zelfgemaakte content. Van een kookshow waarin allerlei gerechten met wiet worden gemaakt, tot een serie gesprekken waar mensen hun eerste ervaringen met een jointje delen. Volgens Snoop gaan er ook celebs langskomen op zijn site, zo heeft Seth Rogen al zijn medewerking toegezegd.

Helaas moet je nu niet te vroeg juichen, Snoop wil de site eerst nog betatesten met een groep van 420 geselecteerde geruikers. Dus als je je wilt associeren met bekendheden, dan moet je het nog even bij de koptelefoons van Cristiano Ronaldo en Dr Dre houden, of anders het sociale netwerk van Justin Bieber gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *