Steve Wozniak: Apple is over 50 jaar nog steeds hier

Woz met Woz-shirt. Wozception!
De Amerikaanse ingenieur is niet alleen optimistisch over Apple.

Als we Steve Wozniak mogen geloven dan zijn veel techbedrijven die we vandaag de dag kennen over tientallen jaren nog steeds succesvol. Volgen de ingenieur zullen firma’s als Apple, Google en Facebook in 2075 nog gewoon bestaan.

Mocht Facebook inderdaad zolang overleven dan schrijft Zuckerberg geschiedenis. Vele sociale media-sites zoals MySpace of, om het lokaler te houder, Hyves en CU2, bleken op de lange termijn niet succesvol. In vergelijking met deze sites doet Facebook echter innoveren op allerlei fronten. Onder andere met Messenger en het integreren van diverse nieuwe functies. Zo blijft het netwerk bij de tijd en krijgen mensen niet de neiging om af te haken.

Ook Apple zal volgens Wozniak een lange adem hebben. Hij vergelijkt het bedrijf met IBM, dat in 1911 werd opgericht. De Amerikaan zegt dat Apple genoeg geld in het laatje heeft om te investeren in toekomstige technologieën. Op deze manier blijft het techbedrijf uit Cupertino altijd bij de tijd en kunnen ze doorgaan met het ontwikkelen van producten waar de consument behoefte aan heeft. (via USAtoday)

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *