Supergirl pilot halfjaar te vroeg online. Gelekt via torrents

Supergirl
Dat zag de planning van DC, bekend van series als The Flash en Arrow, niet aankomen.

Supergirl moet de nieuwe telg worden in de reeks van hit-series bij DC. De eerste aflevering stond gepland voor november en deze is nu gelekt en staat online op verschillende torrentsites. Dat een aflevering van een tv-serie lekt hebben we eerder gezien. Maar een halfjaar van tevoren is nog niet eerder voorgekomen. 2 partijen hadden de pilot in handen: LOL en DIMENSION. Het lek moet dan ook bij deze twee bedrijven vandaan komen. Dit wordt nog eens bevestigd door het feit dat een andere pilot van een nieuwe tv-serie genaamd Crowded ook bij hen in handen lag. Ook hiervan is de pilot aflevering gelekt.

De Supergirl-pilot is al zo’n 25.000 keer gedownload en dit aantal loopt in rap tempo op. Vorige week bracht CBS een ruim 6 minuut durende trailer uit op YouTube. Deze kun je hieronder bekijken.

[gv data=”Lm46-envrHo”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Het is maar de vraag of het hier gaat om een “Lek”. Ik zelf geloof daar niet zo veel van.
    De trailer van afgelopen week was op zijn zachtst gezegd niet heel veel soeps (Niet dat ik nog dingen van TheCW kijk btw) en werd online ook niet goed ontvangen. Het lijkt mij daarom aannemelijker dat ze deze pilot “lekken” om de kijkers te pijlen.

  2. Heb hem toevallig gezien vandaag, wist niet dat het gelekt was, maar vond het niet zo heel speciaal, los van een leuk chickieeee tzzzz jwtzelluf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *