Swiftkey is vanaf nu gratis beschikbaar voor Android

Swiftkey is vanaf nu gratis beschikbaar voor Android
Nadat Swiftkey heeft aangekondigd dat het eindelijk met een volwaardige vervanger komt voor het iOS-toetsenbord, is Swiftkey voor Android gebruikers gratis te downloaden.

Swiftkey is al vanaf 2010 beschikbaar en mag zich één van de best verkopende apps in Google Play noemen. Misschien dat ze daarom wel gedacht hebben dat het tijd wordt om de app gratis aan te bieden.

Met de app wordt je Android toetsenbord vervangen en leert hij zichzelf jou schrijfstijl aan. De app gaat zelfs zover dat hij het volgende woord dat je wil gaan typen kan voorspellen. Met een update werd het ook mogelijk om te swipen en te typen zonder dat je je vingers van het scherm haalt.

Voor vergelijkbare apps zoals Swype en Fleksy is dit natuurlijk een grote klap in het gezicht. Want waarom zou je nou nog ongeveer 3 euro uitgeven aan een app terwijl er een gratis alternatief is. Voor de mensen die al hebben betaald voor Swiftkey stellen ze een aantal premium packs beschikbaar.

Hiermee hopen ze de pijn te verzachten. Het is natuurlijk extra zuur als je net vorige week de app hebt aangeschaft en daarvoor nog het volle pond hebt betaald.

Swiftkey is vanaf nu gratis te downloaden in Google Play.

Nog geen reacties

  1. Mooi, super fijne app. Veel beter dan het Google en vernieuwde Xperia toetsenbord, zeker voor meerdere talen.

    Blij dat vorige week er iets tussen kwam toen ik naar de pro versie wilde upgraden.

  2. Mooi, super fijne app. Veel beter dan het Google en vernieuwde Xperia toetsenbord, zeker voor meerdere talen.

    Blij dat vorige week er iets tussen kwam toen ik naar de pro versie wilde upgraden.

  3. Ik heb hem vorige week verwijderd omdat de trial was afgelopen, en ik had het geld er niet voor over. Nu toch maar even opnieuw installeren!

  4. Ik heb hem vorige week verwijderd omdat de trial was afgelopen, en ik had het geld er niet voor over. Nu toch maar even opnieuw installeren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *