Tactus Technology introduceert toetsenbord dat verdwijnt

Tactus Technology introduceert toetsenbord dat verdwijnt
Het bedrijf Tactus is bezig met een toetsenbord voor de iPad Mini. Het bijzondere aan dit toetsenbord is dat de toetsen kunnen verdwijnen.

Tactus Technology is een samenwerking aangegaan met het Taiwanese Wistron. Samen zijn ze bezig met de ontwikkeling van een toetsenbord waarbij de toetsen tevoorschijn komen zodra je wilt typen. Tactus heeft via investeringen ruim 13 miljoen dollar weten op te halen en kan dankzij de samenwerking met Wistron de iPad case in productie nemen.

Het toetsenbord is een dunne laag dat lijkt op een screen protector. Maar de laag is semi elastisch en zit vol met kleine kanalen waar een speciaal soort vocht doorheen gespoten wordt. Door het vocht onder de toetsen samen te laten komen zal deze zich vullen waardoor een toets zichtbaar wordt. Door middel van een knop aan de zijkant kan jezelf bepalen wanneer de toetsen zichtbaar moeten worden.

Tactus zegt dat het dit jaar nog met het product op de markt komt. Ze zullen in de winkel komen te liggen voor ongeveer 90 dollar. In de toekomst wil Tactus Technology ook telefoons gaan produceren met dezelfde technologie. (via: Business Insider)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *