Tart de zwaartekracht met dit apparaat voor op je bureau

Tart de zwaartekracht met dit apparaat voor op je bureau
Met de Ultrasonic Levitation Machine kan je dingen laten zweven op je bureau.

We hebben allemaal wel van die leuke gadgets voor op het bureau. Maar de Ultrasonic Levitation Machine is toch wel de ultieme aandachtstrekker. Hiermee kan je namelijk kleine objecten laten zweven, alsof de zwaartekracht niet bestaat.

Richard Haberkern is degene die het apparaat heeft uitgevonden en wil het nu via Kickstarter voor iedereen beschikbaar maken. De Ultrasonic Levitation Machine werkt met geluidsgolven. Deze ultrasone geluidsgolven worden weerkaatst door een reflector aan de bovenzijde waardoor de golven op één plek worden geconcentreerd.

Juist op die plek is het mogelijk om kleine dingen te laten zweven. De geluidsgolven worden in zo’n hoge frequentie verstuurd dat wij mensen het niet kunnen horen. Ik zie alleen nergens iets over honden voorbij komen. Schrik dus niet als je hond straks helemaal gek wordt zodra je de Ultrasonic Levitation Machine aan zet.

[gv data=”pjV0aec72-Q”][/gv]

2 reacties

  1. Ik weet niet hoe het in het echt zit, maar wanneer hij dat toestel start hoor ik toch een heel hoge pieptoon door mijn hoofdtelefoon.

    Nu kan dat ook wel dat hun microfoon/camera dat onterecht opneemt en de toon verlaagt zodat wij die horen en zij niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *